autodiely

TLMIČE, PRUŽINY

autodiely tlmice auto diely

MAJO AUTO Sortiment - www.LACNETLMICE.sk


Široká ponuka zo sortimentu tlmiče,pružiny,ulozenia,dorazy,loziska,prachovky atd... 


Výrobcovia Tlmice perovania : KAYABA,BILSTEIN,MONROE,SACHS,SLR,OPTIMAL,ALKO,KAMOKA,STARLINE,DACO,MAGNETI MARELLI                                                                                                                                                                                             

Výrobcovia Pruziny perovania :                                                                               KAYABA,SUPLEX,VIKA,JAMEX,KILEN,MONROE,KAMOKA,LESJOFORS,CS GERMANY,MASTER SPORT

Ostatné  autodiely v ponuke - veľkoobchodné a maloobchodné ceny. KAROSARSKE DIELY: KAPOTA, NARAZNIK, SVETLO, CELO, MASKA, BLATNIK, PRAH, PACKA, PREEPINAC, SPOJLER, MRIEZKA, ZRKADLO, SKLO, VYFUK, KLUCKA, KRYT MOTORA, VANA, LEM, DVERE, LISTA. DALSIE AUTODIELY: SPOJKA: ZOTRVACNIK, LAMELA, LOZISKO, TANIER, MOTOR: ROZVODY, NAPINAK, SVIECKA, ZHAVIC, EGR VENTIL, TESNENIE, KLADKA, REMEN, PUMPA, TLMIC PEROVANIA + PRUZINY. 

  • KAYABA je O.E. dodávateľom pre väčšinu ázijských značiek (napr. Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan), vrátane najväčšieho svetového výrobcu automobilov - Toyoty. Okrem ázijských vozidiel KYB už niekoľko rokov dodáva svoje tlmiče aj do francúzskych automobiliek
  • KAYABA je najväčší svetový výrobca tlmičov dodávaných pre automobilový priemysel. Každý týždeň je na celom svete (vrátane Českej republiky) vyrobených viac než milión tlmičov KYB
  • Z celkového sortimentu cca 4000 typov tlmičov pérovania je viac než polovica pre vozidlá ázijskej proveniencie
  • Technológia KYB je využívaná v letectve , kozmonautike a pre výrobu nakladacích systémov a servomotorov pomocných letištných zariadení. V tejto oblasti nie sú z dôvodu bezpečnosti a spoľahlivosti tolerované kvalitatívne kompromisy
  • Tlmiče KYB sú používané aj legendárnymi japonskými rýchlovlakmi Shinkansen

Referencie prvovýroby:

KAYABA dnes dodává do O.E.:

- pre väčšinu ázijských značiek ako sú Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan a Toyota

- ale tiež do francúzskych automobiliek - Citroen a Renault

- alebo talianskych - Alfa Romeo, Lancia či Fiat

- po novom aj do niektorých modelov nemeckých vozidiel ako sú Audi a tiež do VW

Krajina pôvodu výrobcu + web výrobcu:

www.kyb-europe.com

Produkty v ponuke MAJO AUTO.

  • Tlmiče pérovania
  • Horné uloženie a príslušenstvo tlmičov
  • Vinuté pružiny
Premium

PREMIUM - Originálne olejové tlmiče. Tlmiče KYB Premium sú vyrábané za využitia rovnakej technológie a systémov kontroly kvality ako tlmiče, ktoré sú montované v prvovýrobe.

Excel-G

EXCEL-G - Originálne plyno-olejové tlmiče. Tieto tlmiče odpovedajú originálnym tlmičom alebo v prípade, že boli v OE použité iba olejové tlumiče, predstavuje řada EXCEL-G sofistikovanejšie riešenie.

Gas - A - Just

GAS - A - JUST - Vysokotlaké plyno-kvapalinové jednotrubkové tlmiče. Automaticky prispôsobujú hodnotu tlmiacej sily. Spojenie dusíka stlačeného pod vysokým tlakom a oleja so širokým rozsahom prevádzkových teplôt minimalizujú otrasy a kývanie karosérie. Dokáže vodičovi poskytnúť ten najvyšší možný jazdný komfort a zároveň výrazne zlepšuje kontakt kolesa s vozovkou.

Ultra-SR

ULTRA-SR - Vysokotlaké plyno-olejové jednotrubkové športové tlmiče . Tlumiče ULTRA SR sú navrhnuté špeciálne za účelom zaistenia dokonalej stability jazdy pre maximálny kontakt kolesa s vozovkou, tak aby splnili vysoké nároky športových  vodičov  na riadenie ich vozidla.

AGX

AGX – Plyno-olejové dvojrúrkové tlmiče s možnosťou nastavenia tlmenia. Tlmiče KYB AGX sú zcela bezkonkurenčným produktom na trhu, nakoľko umožňujú nastavenie veľkosti tlmiacej sily podľa jazdných podmienok, v ktorých sa vozidlo prevádzkuje. Unikátny systém progresívneho ventilu umožňuje nastavenie v osmich úrovní, práve podľa momentálnej potreby vodiča, a to všetko bez akejkoľvek demontáže, ale priamo a jednoducho na vozidle.

K - Flex

KAYABA pružiny pérovania K-FLEX. Pružiny zavesenia K - FLEX sú vyrábané v súlade so štandardmi originálneho vybavenia (OE). Kompletná ponuka pokrýva väčšinu aplikácií. K výrobe lineárnych pružín, pružín s bočným vedením a typu ‘‘MINIBLOCK“ využíva KYB v súčasnosti najmodernejších technológií. Vďaka vývoju technológie výroby pružín v Japonsku KYB ponúka komponenty najlepšej kvality aj pre výrobcov motocyklov a na trh náhradných dielov.V Európe KYB dodáva vybraným výrobcom vozidiel (OE) kompletné jednotky odpruženia zložené z tlmiča s ochrannou sadou.

Mounting KIT

KAYABA horné uloženie tlumičov. Montážne sady horného uloženia tlmičov KYB sú vyrábané v najprísnejších štandardoch odpovedajúcich prvovýrobe OE. Vďaka zaručenej kvalite významne predlužujú dobu bezporuchovej činnosti tlmiča, zvyšujú jazdný komfort, ovládateľnosť vozidla a tým aj bezpečnosť.

Protection KIT

KAYABA príslušenstvo tlumičov pérovania. Sada manžiet a dorazov sú vyrábané v najprísnejších štandardoch odpovedajúcich prvovýrobe OE. Tieto dôležité komponenty významne predlžujú životnosť tlmiča

Zoznam  podporovaných  značiek :

ALFA ROMEO, ASTON MARTIN, AUDI, BMW, CITROEN, DACIA (RENAULT), DAEWOO (CHEVROLET), DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HUMMER, HYUNDAI, CHEVROLET (- DAEWOO), CHRYSLER (DAIMLER-CHRYSLER), ISUZU, IVECO, JAGUAR, JEEP, KIA MOTORS, LADA, LANCIA, LANDROVER, LEXUS, LOTUS, MAZDA, MERCEDES-BENZ (DC), METRO-CAMMELL-WEYMANN, MINI (BMW GROUP), MITSUBISHI, MORGAN, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, PROTON, RENAULT, ROVER, SAAB, SEAT, SKODA, SMART, SSANGYONG, SUBARU, SUZUKI, TALBOT, TOYOTA, TRABANT, VOLVO, VW (VOLKSWAGEN), ZASTAVA,
oleje

autobaterie

stierace

Autodiely letáky

autodiely letak auto diely
autodiely letak auto diely
autodiely letak auto diely

Popup Module

This is the Popup Module feature. Assign any module to the popup module position, and ensure that the Popup Feature is enabled in the Gantry Administrator.

You can configure its height and width from the Gantry Administrator.

More Information